Παναθηναϊκός: Άδεια… εκπαιδευτικών με συγκατάθεση Ντρεοσί!

Παναθηναϊκός: Άδεια… εκπαιδευτικών με συγκατάθεση Ντρεοσί!

Παναθηναϊκός: Άδεια… εκπαιδευτικών με συγκατάθεση Ντρεοσί!

bet365

Σε άδεια από την Δευτέρα οι παίκτες του Τριφυλλιού με την έναρξη της προετοιμασίας να υπολογίζεται στα τέλη Ιουνίου και τον Πιέρ Ντρεοσί να ανάβει το… πράσινο φως και να είναι συνυπεύθυνος για την εικόνα τουρισμού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Είναι μερικά πράγματα στον Παναθηναϊκό, τα οποία δεν ξεπερνούν απλά την ποδοσφαιρική λογική αλλά και την κοινή λογική. Σε όλες τις φυσιολογικές ομάδες του κόσμου, η καλοκαιρινή άδεια των ποδοσφαιριστών είναι περίπου ένας μήνας, αν δεν υπάρχουν υποχρεώσεις στην Ευρώπη, άρα λόγος να ξεκινήσει πιο νωρίς η προετοιμασία.

Το Τριφύλλι, που ολοκληρωσε την σεζόν με μια βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, έγραψε αρνητικη ιστορία, τερμάτισε στην πέμπτη θέση και για τέταρτη σερί χρονιά δεν θα παίξει στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Αυτό σημαίνει πως το πρώτο επίσημο παιχνίδι είναι στις 20/21 Αυγούστου για το πρωτάθλημα, άρα η προετοιμασία θα ξεκινήσει τέλη Ιουνίου αρχές Ιουλίου. Απόψε στην Λεωφόρο ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Παναθηναϊκό και με την συγκατάθεση του Πιέρ Ντρεοσί, από την Δευτέρα οι παίκτες θα είναι σε άδεια! Από τις 17 Μαϊου!

Ο Γάλλος GM συμφώνησε να απολαύσουν οι παίκτες καλοκαιρινές διακοπές που θυμίζουν… εκπαιδευτικούς και όχι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με το διάστημα ξεκούρασης να πλησιάζει τις 45 ημέρες!

Υπό φυσιολογικές συνθήκες και αν το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν λειτουργούσε με ευθύνη του Ντρεοσί τόσο πρόχειρα και ερασιτεχνικά(όπως είχε γίνει και τα Χριστούγεννα), οι παίκτες θα έπρεπε να παραμείνουν για ακόμη μία εβδομάδα προπονήσεων στο Κορωπί, να διατηρηθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και μετά να φύγουν για διακοπές, ενώ θα είχαν όσο το δυνατόν περισσότερο στο μυαλό τους το αποψινό ντέρμπι και όχι τις πτήσεις για τις πατρίδες τους και τα τουριστικά θέρετρα. Η τουριστική διάθεση φάνηκε στο χορτάρι της Λεωφόρου με το 1-4 να τα λέει όλα…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα