15η Μαϊου, η ημέρα του Ούμπιδες (vids)

15η Μαϊου, η ημέρα του Ούμπιδες (vids)

Gazzetta team
15η Μαϊου, η ημέρα του Ούμπιδες (vids)

bet365

Ο Αργεντινός χαφ του Ατρόμητου έπαιξε απόψε για τελευταία φορά και ας θυμηθούμε τι συνέβη στο Περιστέρι, όπου όλοι τον τίμησαν για την προσφορά του και κυρίως το ήθος του
Η 15η Μαΐου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του Χαβιέ Ούμπιδες και ίσως όλων μας. Βλέπετε ο Αργεντινός χαφ έπαιξε για τελευταία φορά και έβαλε τέλος σε μία μεγάλη καριέρα, που μπορεί να μην την χαρακτήρισαν τίτλοι όμως ο 39χρονος χαφ κέρδισε ένα «μεγάλο παράσημο» που είναι ανεκτίμητο. Την καθολική αποδοχή, όχι μόνο για την αξία του αλλά και το ήθος του.
Βασικός και αρχηγός για τον Ατρόμητο, στάθηκε στη σέντρα και ο Τάσος Τσοκάνης, εκπροσωπώντας τον Βόλο, τον τίμησε για την προσφορά του. Οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας έπραξαν κάτι ανάλογο για όλα όσα έχει προσφέρει, μέχρι που φτάσαμε στο 62΄, οπότε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμορφώνοντας το μετέπειτα τελικό 1-0. Εφυγε ως σκόρερ και νικητής, όπως του άξιζε.
Στο 90'+3' ο 4ος Γκάμαρης σήκωσε τον πίνακα με το Νο8. Εφτασε η μεγάλη στιγμή. Βούρκωσε, φίλησε το χορτάρι, συγκινημένος έδωσε το περιβραχιόνιο στον Μανούσο, άπαντες τον αγκάλιασαν και αργά πέρασε έξω από τις 4 γραμμές, δίνοντας τη θέση του στον Οικονομίδη. Οι τίτλοι τέλους έπεσαν... Σε μία ημέρα που κανείς δεν θα ξεχάσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα