ΑΕΚ: Την Κυριακή βγάζει αποστολή ο Χιμένεθ για Άρη και από Δευτέρα... διακοπές

ΑΕΚ: Την Κυριακή βγάζει αποστολή ο Χιμένεθ για Άρη και από Δευτέρα... διακοπές

bet365

Η ΑΕΚ προπονήθηκε για τελευταία φορά στα Σπάτα για τη φετινή σεζόν. Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοινώνει αποστολή την Κυριακή το πρωί για το ματς με τον Άρη. Όλοι στο ΟΑΚΑ και από Δευτέρα... διακοπές.

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις την Κυριακή (19:30) στο ΟΑΚΑ υποδεχόμενη τον Άρη. Μια σεζόν που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, με δύο σημαντικές ευρωπαϊκές προκρίσεις, αλλά εξελίχθηκε με απογοητευτικό τρόπο για την Ένωση, η οποία τουλάχιστον κατάφερε στην τελική ευθεία των πλέι οφ να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της παρουσία την επόμενη σεζόν. Προφανώς αυτό δεν μετριάζει την κακή πορεία της χρονιάς, ωστόσο η ευρωπαϊκή έξοδος ήταν απολύτως απαραίτητη έτσι όπως πήγαν τα πράγματα με τους κιτρινόμαυρους να βρίσκονται πλέον ενόψει της εκτέλεσης των αποφάσεων στον αγωνιστικό σχεδιασμό για τις αλλαγές που απαιτούνται.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ολοκλήρωσε με απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα την προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Άρη. Ένα ματς το οποίο δεν αποκλείεται να είναι και το τελευταίο του στον πάγκο καθώς η Ένωση βρίσκεται σε επαφές για προπονητή, με τον ίδιο να δηλώνει στη NOVA ότι τα πάντα είναι ανοικτά. Ένα παιχνίδι αδιάφορο ουσιαστικά, στο οποίο όμως η ΑΕΚ με νίκη θα τερματίσει στην 3η θέση της τελικής κατάταξης. Και τους τρεις βαθμούς θα πρέπει να επιδιώξει, άσχετα αν αυτή δεν δίνει κάτι διαφορετικό.

Ο Σεβιγιάνος κόουτς δεν έβγαλε αποστολή, την οποία και θα ανακοινώσει την Κυριακή έπειτα από μια «ενεργοποίηση» που θα γίνει το πρωί στα Σπάτα. Ο Χιμένεθ έχει ζητήσει από όλους τους παίκτες να βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Άρη, άσχετα αν θα βρίσκονται στην αποστολή, προκειμένου μετά το ματς να χαιρετηθούν και να πάρουν οδηγίες για το διάστημα των διακοπών. Κι αυτό γιατί από Δευτέρα δεν θα υπάρχουν προπονήσεις, με τους παίκτες να είναι ελεύθεροι.

Στην τελευταία προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου, ο Αλμπάνης, ο οποίος είχε ένα χτύπημα στο γόνατο, προφυλάχθηκε λίγο κατά τη διάρκεια του προγράμματος και την Κυριακή θα γίνει γνωστό αν θα μπει στην αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη. Γενικά τα προβλήματα για τον Χιμένεθ είναι περιορισμένα συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς καθώς εκτός είναι μόνο οι Λάτσι, Ραμτόνια, Νταντσένκο και φυσικά ο Σιμόες. Άλλωστε τις τελευταίες μέρες ο Χιμένεθ μέτρησε επιστροφές με τους Ολιβέιρα, Γκαρσία, Κρίστιτσιτς και Λόπες να επανέρχονται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα