ΠΑΟΚ: Άλλη μια μέρα εκτός ο Ίνγκασον

ΠΑΟΚ: Άλλη μια μέρα εκτός ο Ίνγκασον

ΠΑΟΚ: Άλλη μια μέρα εκτός ο Ίνγκασον

bet365

Ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ συνέχισε και το Σάββατο (15/5) το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης, με αποτέλεσμα να παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για τον τελικό του κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος (κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης) και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το ερχόμενο Σάββατο (22/5) απέναντι στον Ολυμπιακό.

Σ’ ότι αφορά την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (16/5) με την ομάδα της Τρίπολης, η προετοιμασία του «Δικεφάλου» ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (15/5) στη βροχερή Τούμπα.

Η τελευταία προπόνηση ήταν κατά κύριο λόγο αφιερωμένη στο κομμάτι της τακτικής. Μετά από ένα μίνι πρόγραμμα ενεργοποίησης, με δρομικές ασκήσεις και παιχνίδια ταχύτητας αντίδρασης, ακολούθησε… μάθημα από το τεχνικό επιτελείο, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό τουρνουά τριών ομάδων. Στο φινάλε οι παίκτες δούλεψαν στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα

Ο Πάμπλο Γκαρσία, όπως το συνηθίζει, δεν ανακοίνωσε επίσημα την 20άδα που θα έχει διαθέσιμη για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι περισσότεροι από τους τραυματίες (Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Καγκάβα) έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και το μοναδικό πρόβλημα παραμένει ο Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο Ισλανδός στόπερ συνέχισε το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα στο γόνατο, που μέχρι στιγμής τον αφήνει εκτός του τελικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα