Αρης: Προπόνηση χωρίς βασικές απουσίες

Αρης: Προπόνηση χωρίς βασικές απουσίες

Gazzetta team
Αρης: Προπόνηση χωρίς βασικές απουσίες

bet365

Το ουσιαστικό μέρος της προετοιμασίας του Άρη ενόψει του αγώνα (16/5, 19:30) με την ΑΕΚ άρχισε σήμερα με τον Ακη Μάντζιου να μην έχει να διαχειριστεί απουσίες βασικών παικτών.

Για την ακρίβεια, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα οι Κώστας Μήτρογλου, Νικόλας Ιωάννου και Έργκυς Κάτσε οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι στο αγωνιστικό πλάνο για την αναμέτρηση με την «Ένωση» στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Παρουσιάζει ενδιαφέρον το σχέδιο του Άκη Μάντζιου και για την ακρίβεια για το αν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Οι αποφάσεις του θα φανούν μετά την αυριανή (15/5) προπόνηση όπου θα ανακοινωθεί και η αποστολή η οποία τα ταξιδέψει στην Αθήνα για να τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

Ο 51χρονος τεχνικός προτίθεται να αλλάξει κάποια πράγματα σε θέσεις όπου έχει επιλογές όπως για παράδειγμα η αμυντική αλλά και η μεσοεπιθετική γραμμή. Δεν ισχύει το ίδιο για τον άξονα όπου θα πρέπει να αλλάξει τον ρόλο κάποιου παίκτη για να μη χρησιμοποιήσει τους Λούκας Σάσα, Χαβιέρ Ματίγια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα