Ολα over στην τελευταία αγωνιστική των playouts

G-Betting G-Betting
Ολα over στην τελευταία αγωνιστική των playouts

bet365

H G-Betting γράφει για την τελευταία αγωνιστική των playouts και περιμένει πολλά γκολ μιας και τα ματς είναι βαθμολογικά αδιάφορα.

Εβδομη και τελευταία αγωνιστική των playouts χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και όλα έχουν κριθεί. Η ΑΕΛ υποβιβάστηκε στην Super League 2 και ο Παναιτωλικός θα είναι η ομάδα που θα δώσει αγώνα μπαράζ για την παραμονή του στην Super League Interwetten.


Ξεκινάμε από το ματς στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ κλείδωσε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία, ο Παναιτωλικός έχει 2 εβδομάδες να προετοιμαστεί για τους δύο αγώνες μπαράζ οπότε ελεύθερο ματς και γι' αυτό θα πάμε στα γκολ. Το over 2.5 το βρίσκουμε σε απόδοση 2.20 και αυτή θα είναι η επιλογή μας.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα στην Ριζούπολη. Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί την Λαμία. Δύο ομάδες που θα έχουμε και του χρόνου στην Super League Interwetten. Κι εδώ δεν υπάρχουν στόχοι οπότε το over 2.5 γκολ είναι μια καλή επιλογή την οποία βρίσκουμε σε απόδοση 2.05.

Κλείνουμε με το παιχνίδι Ατρόμητος-Βόλος. Επίσης χωρίς σκοπιμότητες. Και ειδικά ο Βόλος πρόκειται για μια επιθετική ομάδα ενώ και ο Ατρόμητος προέρχεται από μία τριάρα επί του Παναιτωλικού. Οπότε κι εδώ Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Οι επιλογές

ΟΦΗ-Παναιτωλικός

Απόλλων Σμύρνης-Λαμία

Ατρόμητος-Βόλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting