Άρης: Με προβλήματα η προετοιμασία του Άρη

Άρης: Με προβλήματα η προετοιμασία του Άρη

Gazzetta team
Άρης: Με προβλήματα η προετοιμασία του Άρη

bet365

Με απουσίες άρχισε την προετοιμασία του Άρη ενόψει του αγώνα (16/5, 19:30) με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο με τον Άκη Μάντζιο.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αποθεραπεία για τους ποδοσφαιριστές που πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κώστας Μήτρογλου (ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές), Νικόλας Ιωάννου (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Έργκυς Κάτσε (αδιαθεσία).

Το ουσιαστικό μέρος της προετοιμασίας για την τελευταία αγωνιστική των Playoffs θα αρχίσει από αύριο (14/5) όπου ο Άκης Μάντζιος θα δείξει ουσιαστικά και το αγωνιστικό πλάνο του και για την ακρίβεια, αν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα