Παναθηναϊκός: Παραμένει η διαφορά στην ρήτρα του Αλεξανδρόπουλου

Παναθηναϊκός: Παραμένει η διαφορά στην ρήτρα του Αλεξανδρόπουλου

Παναθηναϊκός: Παραμένει η διαφορά στην ρήτρα του Αλεξανδρόπουλου

bet365

Ο Παναθηναϊκός και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έχουν βάλει βάσεις συμφωνίας για νέο συμβόλαιο, ωστόσο, η χαμηλή ρήτρα που προτείνει η πλευρά του παίκτη αποτελεί το εμπόδιο για να πέσουν οι υπογραφές. Σιγουριά πως θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Πριν από ακριβώς ένα μήνα, στις 14 Απριλίου, το ραντεβού της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, Πασχάλη Τουντούρη, έφερε πιο κοντά την επέκταση συμβολαίου στον διεθνή μέσο, ο οποίος με την υπάρχουσα συμφωνία μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2022. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό, στα επίπεδα της συμβάσεων του Χατζηγιοβάνη, του Μπουζούκη, του Καμπετσή, δηλαδή ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ.

Γιατί δεν έχουν πέσει μέχρι σήμερα οι υπογραφές;

Το μοναδικό θέμα που βρίσκεται υπό συζήτηση είναι η ρήτρα πώλησης του νεαρού μέσου, την οποία έβαλε στο τραπέζι η δική του πλευρά. Το ποσό που ζητά είναι αρκετό χαμηλό για την αξία, την προοπτική, και την άνοδο στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο που έχει ο παίκτης τον τελευταίο χρόνο. Κάτω από τα 2 εκατομμύρια. Ο Αλεξανδρόπουλος αποτελεί το κορυφαίο project αυτήν την στιγμή στον σύλλογο, έγινε διεθνής στα 20 του και σε καμία περίπτωση το κλαμπ δεν θα ήθελε στο άμεσο μέλλον να χάσει τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό που δεν αντικατροπτίζει την πραγματική του τιμή.

Παρά την δεδομένη διαφορά που υπάρχει, επικρατεί σιγουριά πως σύντομα θα βρεθεί η χρυσή τομή. Εξάλλου ο Παναθηναϊκός πιστεύει πάρα πολύ στον Αλεξανδρόπουλο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του και να αποκτήσει τις εμπειρίες και τις παραστάσεις που θα τον κάνουν ακόμα καλύτερο πάνω στο χορτάρι.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED