Ολυμπιακός: Η Καμινιώτισσα γιαγιά που φιλάει την κούπα του πρωταθλήματος (vid)

Ολυμπιακός: Η Καμινιώτισσα γιαγιά που φιλάει την κούπα του πρωταθλήματος (vid)

Ολυμπιακός: Η Καμινιώτισσα γιαγιά που φιλάει την κούπα του πρωταθλήματος (vid)

bet365

Δείτε τη γιαγιά από τα Καμίνια που φιλάει την κούπα του πρωταθλήματος του Ολυμπιακού, στη διαδρομή της προτού φτάσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη φιέστα.

Το βράδυ της Τετάρτης (12/5) ο Ολυμπιακός γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη φιέστα που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά τη νίκη (1-0) επί του ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ανέβασε την Πέμπτη (13/5) video στα social media, στα οποία φαίνεται η διαδρομή της κούπας, από τις γειτονιές του Πειραιά, και όχι μόνο, μέχρι την άφιξη στο φαληρικό γήπεδο.

Όλα τα λεφτά η στιγμή που δύο γιαγιάδες πίνουν το καφεδάκι τους στην αυλή του σπιτιού τους στα Καμίνια δίπλα στην κούπα και η μία από τις δύο αφού έκανε τον σταυρό της, τη φίλησε...

Μεταξύ άλλων η κούπα λοιπόν... περάλασε από το Λιμάνι του Πειραιά, την Πλατεία Αλεξάνδρας, την Πειραϊκή, την Ιχθυόσκαλα, τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, τον Άγιο Νικόλαο Πειραϊκής, τα Μανιάτικα, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το Νέο Φάληρο, το Πασαλιμάνι, την Πινακοθήκη Πειραιά, το Κέντρο του Πειραιά, τον Άγιο Διονύσιο, την Κεντρική Αγορά του Πειραιά, τα Καμίνια, το Κερατσίνι, το Πέραμα, το Αιγάλεω, το Λαύριο, τη Σαλαμίνα, την Παλιά Κοκκινιά, τη Νίκαια, τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, τη Γλυφάδα, τη Βάρκιζα, τη Βουλιαγμένη, τον Προφήτη Ηλία.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-0 (vids)

Ο Βαλμπουενά σε ρόλο παρουσιαστή, έκλεψε την παράσταση (pics, vid)

Ολυμπιακός: H «αιχμαλωσία» του ΠΑΟΚ και το τρίγωνο Αραμπί-Μασούρα-Μπούχα!

Μαρινάκης: «Έτσι πανηγυρίσαμε το 46ο Πρωτάθλημα στον Πειραιά!» (vid

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα