ΠΑΟΚ: Συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα ο Ίνγκασον

ΠΑΟΚ: Συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα ο Ίνγκασον

ΠΑΟΚ: Συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα ο Ίνγκασον

bet365

Ο Ισλανδός στόπερ συνέχισε το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης που ακολουθεί προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. Ανεβαίνουν Καντουρί και Καγκάβα.

Σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το φινάλε της σεζόν, αρχικά με τον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (16/5) και τον τελικό του κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό (22/5).

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία και αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης που είχε ως κύριο αντικείμενο την κυκλοφορία της μπάλας και περιελάβανε δρομικές ασκήσεις, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης που ακολουθεί και είναι σχεδόν απίθανη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής.

Εκεί μπορεί να δούμε τον Σίντζι Καγκάβα και τον Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός μετράει πλέον αντίστροφα καθώς έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Μαροκινός μέσος έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση.

Την Παρασκευή (14/5) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα