Άρης: Νέα παράταση στην απόφαση του CAS

Άρης: Νέα παράταση στην απόφαση του CAS

Άρης: Νέα παράταση στην απόφαση του CAS

bet365

Η ΠΑΕ Άρης ενημερώθηκε ότι η απόφαση του CAS επί της προσφυγής για την υπόθεση Ντουρμισάι θα καθυστερήσει ακόμη έναν μήνα και προβλέπεται να κοινοποιηθεί στις 15 Ιουνίου!

Νέα παράταση δόθηκε στην υπόθεση προσφυγής της ΠΑΕ Άρης (και της ΕΠΟ) στο CAS για την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε στους «κίτρινους» η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA. Η απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου αναμενόταν μέσα στην εβδομάδα και για την ακρίβεια στις 14 Μαΐου. Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ Άρης έχει τιμωρηθεί με ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για έναν χρόνο λόγω της υπόθεσης του Φιορίν Ντουρμισάι.

Τελικώς, η απόφαση του CAS αναμένεται να εκδοθεί στις 15 Ιουνίου. Αυτή την ενημέρωση έλαβε τουλάχιστον η ΠΑΕ Άρης η οποία πιέζει για την έκδοση απόφασης ούτως ώστε να μπορεί να καταστρώσει με ασφάλεια το αγωνιστικό πλάνο της. Για την ακρίβεια, η ενημέρωση στην ΠΑΕ Άρης είναι ότι λόγω φόρτου εργασίας η απόφαση πήγε έναν μήνα πίσω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα