Άρης: Νέα παράταση στην απόφαση του CAS

Άρης: Νέα παράταση στην απόφαση του CAS

Άρης: Νέα παράταση στην απόφαση του CAS

bet365

Η ΠΑΕ Άρης ενημερώθηκε ότι η απόφαση του CAS επί της προσφυγής για την υπόθεση Ντουρμισάι θα καθυστερήσει ακόμη έναν μήνα και προβλέπεται να κοινοποιηθεί στις 15 Ιουνίου!

Νέα παράταση δόθηκε στην υπόθεση προσφυγής της ΠΑΕ Άρης (και της ΕΠΟ) στο CAS για την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε στους «κίτρινους» η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA. Η απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου αναμενόταν μέσα στην εβδομάδα και για την ακρίβεια στις 14 Μαΐου. Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ Άρης έχει τιμωρηθεί με ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για έναν χρόνο λόγω της υπόθεσης του Φιορίν Ντουρμισάι.

Τελικώς, η απόφαση του CAS αναμένεται να εκδοθεί στις 15 Ιουνίου. Αυτή την ενημέρωση έλαβε τουλάχιστον η ΠΑΕ Άρης η οποία πιέζει για την έκδοση απόφασης ούτως ώστε να μπορεί να καταστρώσει με ασφάλεια το αγωνιστικό πλάνο της. Για την ακρίβεια, η ενημέρωση στην ΠΑΕ Άρης είναι ότι λόγω φόρτου εργασίας η απόφαση πήγε έναν μήνα πίσω.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED