Άρης: 102 τελικές, επτά γκολ και εννιά βαθμοί

Άρης: 102 τελικές, επτά γκολ και εννιά βαθμοί

Άρης: 102 τελικές, επτά γκολ και εννιά βαθμοί

bet365

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια και στην περίπτωση του Άρη αναδεικνύουν το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισε στα Playoffs καθώς το επίπεδο αποτελεσματικότητάς του είναι δυσανάλογο των ευκαιριών που δημιούργησε.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Στην προκειμένη περίπτωση, οι αριθμοί δεν λειτουργούν παραπλανητικά, ούτε αλλοιώνουν την πραγματικότητα καθώς με τελευταίο δείγμα τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, είναι ξεκάθαρο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι «κίτρινοι» στο γκολ. Λόγω αυτού περιορίστηκαν στους μόλις εννιά βαθμούς σε σύνολο εννιά αγώνων με συνέπεια να χάσουν τη 2η θέση και να διατρέχουν τον ίδιο κίνδυνο και για την 3η.

Το ποσοστό αποτελεσματικότητας του Άρη – βάσει του αριθμού των τελικών προσπαθειών του σ’ αυτούς τους εννιά αγώνες – περιορίζεται στο 6.8% καθώς σημείωσε μόλις επτά γκολ σε 102 τελικές προσπάθειες. Προφανώς δεν είναι ίδιες όλες οι τελικές προσπάθειες και η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν ήταν το ίδιο παραγωγική σε όλα τα παιχνίδια.

Για παράδειγμα, στους δύο αγώνες με τον Παναθηναϊκό οι «κίτρινοι» 37 τελικές προσπάθειες (περίπου το 36.2% από το σύνολο που κατέγραψε η στατιστική στους αγώνες των Playoffs). Αντιθέτως, στα δύο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είχε μόλις 14 τελικές προσπάθειες και η πλειοψηφία αυτών μάλλον δεν μπήκαν στην κατηγορία των ευκαιριών για γκολ.

Το γκολ εξελίσσεται σε διαχρονικό πρόβλημα για τον Άρη καθώς στο σύνολο της χρονιάς το βρίσκει μπροστά του και του στοιχίζει σε επίπεδο βαθμών υπό την έννοια ότι παραμένει δυσανάλογο ο συσχετισμός μεταξύ του αριθμού των τελικών προσπαθειών και του αντίστοιχου των τερμάτων που έχει πετύχει.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED