Μαρτίνς: «Διαφορετικό ματς ο τελικός Κυπέλλου»

Μαρτίνς: «Διαφορετικό ματς ο τελικός Κυπέλλου»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Διαφορετικό ματς ο τελικός Κυπέλλου»

bet365

Ο κόουτς του Ολυμπιακού τόνισε πως η αποψινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ διαφέρει από την επερχόμενη της 22ας Μαΐου

Με σκορ 1-0 επικράτησε απόψε (12/5) ο Ολυμπιακός του ΠΑΟΚ, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση διαφέρει κατά πολύ του επερχόμενου τελικού Κυπέλλου, όπου θα συγκρουστούν εκ νέου οι δύο ομάδες. «Δυσκολευτήκαμε μονο στην αρχή, μετα ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγώνα. Είχε μια καλη ευκαιριία ο ΠΑΟΚ στην αρχή αλλά μετά ήμασταν οι κυρίαρχοι. Σίγουρα δίνει αυτοπεποίθηση καθε νίκη, σε βοηθάει για τη συνέχεια», είπε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε. «Όμως, ξέρουμε πως αυτό το ματς είναι διαφορετικό τον τελικό του κυπέλλου. Είναι η δεύτερη χρονιά που γίνεται φιέστα χωρίς κόσμο. Το γήπεδό μας με τον κόσμο δεν έχει καμια σχέση. Όπως και να έχει όμως, οι οπαδοί βρίσκονται πάντα κοντά μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα