Άρης: Με άρωμα… Αργεντινής η 11αδα του Άρη

Άρης: Με άρωμα… Αργεντινής η 11αδα του Άρη

bet365

Επιβεβαιώθηκε η απόφαση του Άκη Μάντζιου για σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Άρη για τον αγώνα (19:30) με τον Παναθηναϊκό καθώς συμπεριέλαβε σ’ αυτό τους Ματέο Γκαρσία, Ντάνιελ Μαντσίνι και Φακούντο Μπερτόγλιο.
Ο 51χρονος τεχνικός δεν θα μπορούσε να διατηρήσει το σχέδιο της Τούμπας το οποίο ούτως ή άλλως επιλέχθηκε κατ’ ανάγκη. Ήταν δεδομένο ότι θα προχωρούσε σε αλλαγές κι αυτό έκανε με τη συνύπαρξη των Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία και Μπερτόγλιο στη μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ ο Δημήτρης Μάνος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Δίχως τη δυνατότητα αλλαγής στη μεσαία γραμμή διατηρήθηκαν οι Λούκας Σάσα, Χαβιέρ Ματίγια, ενώ στην αμυντική γραμμή επέστρεψε ο Εμάνουελ Σάκιτς στο δεξί άκρο της άμυνας αλλά και ο Γιώργος Δεληζήσης ως παρτενέρ του Λίντσεϊ Ροζ στις θέσεις των στόπερ. Ο Κριστιάν Γκάνεα παρέμεινε στο αριστερό άκρο όπως και ο Χουλιάν Κουέστα κάτω από την εστία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα