Άρης-Παναθηναϊκός: Βασικοί για το «τριφύλλι» Καρλίτος και Μακέντα

Άρης-Παναθηναϊκός: Βασικοί για το «τριφύλλι» Καρλίτος και Μακέντα

Άρης-Παναθηναϊκός: Βασικοί για το «τριφύλλι» Καρλίτος και Μακέντα

bet365

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος κατεβάζει τον Παναθηναϊκό με 4-2-3-1 και βασικούς Μακέντα και Καρλίτος. Δεν ξεκινά ο ανέτοιμος Μαουρίσιο.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στην μετά Μπόλονι εποχή και ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος παρατάσσει το «τριφύλλι» κόντρα στον Άρη με 4-2-3-1 και βασικούς τον Φεντερίκο Μακέντα και τον Καρλίτος στην κορυφή της επίθεσης. Στον αντίποδα, δεν πήρε φανέλα βασικού ο Μαουρίσιο που δεν είναι απόλυτα έτοιμος αλλά αν χρειαστεί μπορεί να παίξει ως αλλαγή.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκινά ο Διούδης. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Μολό και ο Πούγγουρας με τον Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Αλεξανδρόπουλος και Σανκαρέ οι δύο κεντρικοί μέσοι. Στο αριστερό «φτερό» ο Βιγιαφάνιες, στο δεξί ο Χατζηγιοβάνης. Ο Μακέντα σε ελεύθερο ρόλο και «φουνταριστός» ο Καρλίτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα