Ολυμπιακός: Από νωρίς στο «Γ. Καραϊσκάκης» οπαδοί των «ερυθρόλευκων» (vid)

Ολυμπιακός: Από νωρίς στο «Γ. Καραϊσκάκης» οπαδοί των «ερυθρόλευκων» (vid)

Ολυμπιακός: Από νωρίς στο «Γ. Καραϊσκάκης» οπαδοί των «ερυθρόλευκων» (vid)

bet365

Οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και της φιέστας που θα γίνει μετά το τέλος του αγώνα στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται στις 19.30 με τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική των play off της Super League Interwetten. Μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει η φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πανηγυρίσουν σε άδειο γήπεδο, αλλά έχουν ήδη φύγει 24.000 «εικονικά» εισιτήρια για τη φιέστα.

Πάντως από νωρίς, πριν από τις 16.00, έχουν μαζευτεί οπαδοί έξω από το φαληρικό γήπεδο, ενώ υπάρχει dj. Το gazzetta.gr βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σας μεταφέρει κλίμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός είχε βγάλει ανακοίνωση ζητώντας από τους φίλους της ομάδας του «να προστατέψουμε την κοινωνία και τις οικογένειές μας αφού η Πανδημία είναι ακόμη εδώ. Τώρα που φτάνουμε στο τέλος του τούνελ και με τον εμβολιασμό των συμπολιτών μας βλέπουμε το φως της επιστροφής στη ζωή μας, ας μην βάλουμε σε κίνδυνο τους συνανθρώπους μας και ας σεβαστούμε τα πρωτόκολλα που υπάρχουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα