Ολυμπιακός: Φρενίτιδα για τη φιέστα, ξεπέρασαν τις 24.000 τα εισιτήρια

Ολυμπιακός: Φρενίτιδα για τη φιέστα, ξεπέρασαν τις 24.000 τα εισιτήρια

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Φρενίτιδα για τη φιέστα, ξεπέρασαν τις 24.000 τα εισιτήρια

bet365

Ξεπέρασαν τις 24.000 τα πουλημένα εισιτήρια για τη φιέστα που είναι προγραμματισμένη απόψε, μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ήδη «sold out» έχει σημειωθεί σε 9 θύρες (5, 6, 7, 10, 23, 30, 33, VIP, VVIP), ενώ από το πρωί γίνεται «χαμός» με τα «εικονικά» εισιτήρια της φιέστας. Χιλιάδες είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού που έκλεισαν σήμερα θέση στην «κερκίδα» και η ζήτηση είναι μεγάλη, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ.

Επίσης, γίνεται γνωστό πως η διάθεση τους συνεχίζεται και από το Τμήμα Μελών το οποίο θα παραμείνει ανοικτό σήμερα μέχρι τις 19:00 και ηλεκτρονικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να εκδίδουν το συλλεκτικό εισιτήριο με τη βεβαίωση συμμετοχής στην φιέστα του 46ου πρωταθλήματος και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά και μέχρι την ολοκλήρωση της φιέστας. Στο τέλος της φιέστας θα ανακοινωθεί το νούμερο για τους φίλους του της ομάδας που πρόλαβαν να κλείσουν θέση στην εικονική κερκίδα, δηλώνοντας «παρών» στη μεγάλη γιορτή της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED