Λυμπεράκης: «Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Λυμπεράκης: «Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Gazzetta team
Λυμπεράκης: «Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

bet365

Ο μπακ-χαφ του ΟΦΗ σχολίασε πως οι Κρητικοί πρέπει να... ξεχάσουν την τρέχουσα σεζόν
Ο ΟΦΗ εξασφάλισε την παραμονή του και ο Λυμπεράκης τόνισε στον OVER FM πως στην ομάδα πρέπει να διορθώσουν τα λάθη τους ενόψει της επόμενης.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την τελική θέση της βαθμολογίας: «Έπρεπε να υπάρχει ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων. Αυτό που σκεφτόμασταν εμείς και μας έλεγε και ο προπονητής είναι να κοιτάμε τα δικά μας παιχνίδια και να κερδίσουμε όσα μπορούμε».
Για τον κόσμο και τη φετινή πορεία: «Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι μια μεγάλη δύναμη για εμάς και θα μας βοηθούσε πολύ αν τον είχαμε μαζί μας. Η φετινή χρόνια δεν πήγε όπως θέλαμε. Έχουμε πολύ ταλέντο. Το καλό είναι πως τελικά έκλεισε χαμογελώντας. Εμείς τώρα πρέπει να κοιτάμε μπροστά».
Για το κλίμα στην ομάδα: «Η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική και εμείς καταφέραμε να την αλλάξουμε. Από τον πρώτο άνθρωπο μέχρι τον τελευταίο έχουμε το ίδιο σκεπτικό. Είμαστε μια οικογένεια και μέσα και έξω από το γήπεδο και αυτό νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό. Αυτό που θα κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε».
Για τους στόχους του και όσα πήρε τη φετινή χρονιά: «Οι στόχοι μου είναι να βοηθάω την ομάδα. Θέλω να μετατρέψω τα μειονεκτήματα μου σε πλεονεκτήματα. Χρόνο με το χρόνο ένας ποδοσφαιριστής γίνεται καλύτερος. Εγώ σε μια πολύ ιδιαίτερη ποδοσφαιρική χρόνια έγινα πιο σοφός και πήρα περισσότερες εμπειρίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα