Παναθηναϊκός: Πέντε πράγματα για την κίνηση του Μάρκου Δρακωτού

Παναθηναϊκός: Πέντε πράγματα για την κίνηση του Μάρκου Δρακωτού

Παναθηναϊκός: Πέντε πράγματα για την κίνηση του Μάρκου Δρακωτού

bet365

Το gazzetta.gr ρίχνει... φως στις προθέσεις του ομογενή επιχειρηματία, ο οποίος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Μάρκος Δρακωτός μετά το φθινόπωρο του 2020, Επανήλθε με νέα του ανακοίνωση για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όπως είναι λογικό υπάρχουν αρκετά πράγματα, τα οποία θα πρέπει να «φωτιστούν» το επόμενο διάστημα από την πλευρά του ομογενή επιχειρηματία και των ανθρώπων που βρίσκονται στο πλευρό του. Αυτό μπορεί να συμβεί σε διαδυκτιακή συνέντευξη Τύπου μέσα στον Μάϊο αλλά μέχρι τότε καλό θα είναι να ξεκαθαρίσουμε κάποια θέματα, όπως προκύπτουν από το ρεπορτάζ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

*Ο Μάρκος Δρακωτός διαθέτει μεγάλη οικονομική επιφάνεια και είναι πρόεδρος του Ελληνομαερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Συνέχισε την οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με το Real Estate. Η εταιρία του είναι η«M&N Managements Corporation» που εδρεύει στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Θεωρείται μία από τις μεγάλες εταιρείες στο Real Estate.

Παράλληλα, επενδύει σε διάφορες επιχειρήσεις, ενώ η εταιρεία του, Task Essential Swiss Skincare, προωθούσε καλλυντικά στα καταστήματα μέχρι που αποφάσισε να τη στρέψει αποκλειστικά στο διαδικτυακό εμπόριο με γραφεία στη Νέα Υόρκη και το Παρίσι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ασχολείται με επιχειρήσεις και στην Αθήνα (ακίνητα) ενώ ο θείος του υπήρξε δικηγόρος της ΠΑΕ την δεκαετία του 80'.

*Ο λόγος που αποφάσισαν και τότε αλλά και τώρα να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους με ανοιχτή επιστολή, είναι το γεγονός πως με ευθύνη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός διεκόπη κάθε επικοινωνία. Υπήρχαν συζητήσεις με μέλος του Δ.Σ του «τριφυλλιού» αλλά από ένα σημείο και μετά σταμάτησαν, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν είχε καμία πρόθεση ούτε να συζητήσει το ενδεχόμενο να φύγει από το «τριφύλλι».

*Ο Μάρκος Δρακωτός δεν ενδιαφέρεται να είναι «συμπαίκτης» του Γιάννη Αλαφούζου. Δεν θα ήταν αντίθετος στην παραμονή του Αλαφούζου στην ΠΑΕ ως μέτοχος με μικρότερο ποσοστό αλλά η συνδιοίκηση είναι κάτι που δεν το συζητάει καν.

*Αναγνωρίζει πως ο «Mr. ΣΚΑΪ» έχει δαπανήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό και θα συζητούσε την αγορά της ΠΑΕ, δηλαδή δεν θα ήταν αντίθετος να δώσει ένα ποσό στον Γιάννη Αλαφούζο για να πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι των μετοχών του. Υπενθυμίζουμε πως ο Αλαφούζος πήρε τις μετοχές από την οικογένεια Βαρδινογιάννη έναντι 1 ευρώ αλλά φυσικά και με 40+ εκατομμύρια ευρώ χρέος το καλοκαίρι του 2012.

*Ο Δρακωτός έχει εκπονήσει συγκεκριμένο πλάνο σε όλα τα επίπεδα για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ποδοσφαιρικό, εταιρικό και γηπεδικό ενώ έχουν ήδη γίνει επαφές με ανθρώπους που μπορούν να το υλοποιήσουν αν και εφόσον προχωρήσει η υπόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα