Γκαρσία: «Το καλύτερο δώρο για μένα είναι ο ΠΑΟΚ»! (vid)

Γκαρσία: «Το καλύτερο δώρο για μένα είναι ο ΠΑΟΚ»! (vid)

Γκαρσία: «Το καλύτερο δώρο για μένα είναι ο ΠΑΟΚ»! (vid)

bet365

Η παρουσία του στον ΠΑΟΚ είναι το μεγαλύτερο δώρο για τον Πάμπλο Γκαρσία, όπως είπε τη μέρα των γενεθλίων του μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ3.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έκλεισε την Τρίτη (11/5) τα 44 του χρόνια και το γιόρτασε μαζί με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και τους συνεργάτες του στο γήπεδο της Τούμπας.

Εκεί τον βρήκε η κάμερα της ΕΡΤ3 και μιλώντας στην εκπομπή «Ο κόσμος των Σπορ» υποστήριξε ότι για τον ίδιο το μεγαλύτερο δώρο είναι η παρουσία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ και ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα, είμαστε πολύ χαρούμενοι εδώ. Η ζωή είναι εδώ και συνεχίζουμε, πρέπει να παλεύουμε πάντα. Υγεία να έχουμε. Δεν θέλω… δώρα, να έχουμε φίλους και ανθρώπους που μας αγαπάνε.

Το μεγαλύτερο δώρο για μένα είναι που είμαι στον ΠΑΟΚ, αυτό είναι το καλύτερο για μένα! Να τα δώσουμε όλα στον τελικό και σε κάθε ματς...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο στενός συνεργάτης του, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, δέχθηκε και εκείνος ευχές για τα γενέθλια που είχε το περασμένο Σάββατο (8/5) και μιλώντας για τον Πάμπλο Γκαρσία, τόνισε:

«Να μείνει πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Υγεία να έχουμε όλοι μας. Νομίζω ο κόουτς έχει πολύ μέλλον μπροστά του, έκανε τον πρώτο χρόνο στην πρώτη ομάδα μέχρι στιγμής. Η δουλειά φαίνεται και ο Πάμπλο μπορεί να είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ. Το δώρο να του το κάνει η ομάδα αύριο με μια νίκη επί του Ολυμπιακού...».

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα