ΠΑΟΚ: Ευχές με… «τούνελ» για τον Γκαρσία στην Τούμπα! (vid)

ΠΑΟΚ: Ευχές με… «τούνελ» για τον Γκαρσία στην Τούμπα! (vid)

ΠΑΟΚ: Ευχές με… «τούνελ» για τον Γκαρσία στην Τούμπα! (vid)

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία έκλεισε τα 44 χρόνια ζωής και δέχθηκε τις ευχές από τους παίκτες του ΠΑΟΚ μαζί με τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο οποίος είχε γενέθλια πριν τρεις μέρες.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Πάμπλο Γκαρσία γιορτάζει σήμερα (11/5) τα 44α γενέθλια του και η «ασπρόμαυρη» οικογένεια ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Ουρουγουανό προπονητή.

«Χρόνια πολλά Πάμπλο! Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 44, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και ατομικό επίπεδο», ανέφερε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στις ευχές της.

Το πρωί της Τρίτης (11/5) ο Γκαρσία βρέθηκε στην Τούμπα για την τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκεί τον… υποδέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», που πριν από την έναρξη του προγράμματος έστησαν το γνωστό τούνελ, το οποίο το πέρασε όρθιος, ενώ από τη διαδικασία δεν γλίτωσε κι ο στενός συνεργάτης του, Μίρο Σνάουτσνερ, ο οποίος περασμένο Σάββατο γιόρτασε τα δικά του γενέθλια.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα