Παναθηναϊκός: Με αυτόν μιλούσε ο Μπόλονι στο κινητό!

Παναθηναϊκός: Με αυτόν μιλούσε ο Μπόλονι στο κινητό!

Παναθηναϊκός: Με αυτόν μιλούσε ο Μπόλονι στο κινητό!

bet365

Tο στιγμιότυπο του Λάζλο Μπόλονι να μιλά στο κινητό την ώρα του ντέρμπι με την ΑΕΚ έγινε viral! Με ποιον, όμως, και γιατί μιλούσε κατά την διάρκεια του αγώνα ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού;

Σίγουρα δεν το βλέπουμε συχνά. Έναν προπονητή επαγγελματικής κατηγορίας να μιλά στο κινητό κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Συνήθως ένας εκ των βοηθών με hands free ή ενδοεπικοινωνία λαμβάνει πληροφορίες εκτός πάγκου και τις μεταφέρει στον πρώτο προπονητή. To βράδυ της Κυριακής, η κάμερα «έπιασε» τον Λάλζο Μπόλονι να μιλά κατά την διάρκεια του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και αμέσως το βίντεο έγινε viral! Μεταξύ σοβαρού και αστείου πολλά μπορεί να ειπώθηκαν αλλά η αλήθεια είναι πως ο Ρουμάνος τεχνικός συνομίλησε για λίγα δευτερόλεπτα με τον Γάλλο γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Πιέρ Ντρεοσί.

Ο Ντρεοσί καθόταν στις κερκίδες και προφανώς ο Μπόλονι του ζήτησε την άποψή του για την εικόνα του αγώνα ή για κάποια συγκεκριμένη φάση της αναμέτρησης. Φυσικά ο τρόπος επικοινωνίας δεν ήταν ο συνηθισμένος αλλά σε τελική ανάλυση ο 68χρονος τεχνικός δεν έκανε και κάποιο έγκλημα. Τα μεγάλα του λάθη ήταν καθαρά ποδοσφαιρικά και αυτά τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα