Παναθηναϊκός: Επίσημα τέλος ο Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Επίσημα τέλος ο Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Επίσημα τέλος ο Μπόλονι

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι από το πρωί της Τρίτης αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ.
Τα bwin Challenges* χαρίζουν μια 4K τηλεόραση 75 ιντσών κάθε μέρα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Εφόσον διευθετήθηκαν και τα γραφειοκρατικά ζητήματα για τη λύση της συνεργασίας, επισημοποιήθηκε το «διαζύγιο» του Παναθηναϊκού με τον Λάζλο Μπόλονι δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε των φετινών Playoffs της Super League Interwetten.

Με τους «πράσινους» βαθμολογικά εκτός Ευρώπης, αλλά με ελπίδα λόγω της υπόθεσης του Άρη και του σεναρίου περί αφαίρεσης βαθμών, στον Παναθηναϊκό πήραν την απόφαση να τελειώσουν την συνεργασία τους με τον Λάζλο Μπόλονι και τον βοηθό του, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ.

Οι δυο τους αποχωρούν ως αποτυχημένοι από το «τριφύλλι» έπειτα απ' όσα συνέβησαν μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με τον Ρουμάνο κόουτς να μην μπορεί να παρουσιάσει την εικόνα που θα έπρεπε να βγάζει η ομάδα στο γήπεδο και φυσικά να έχει χάσει και τους παίκτες του με τις μεθόδους του και την άμυνα που πάντοτε έβαζε σε απόλυτη προτεραιότητα.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου στα επόμενα δυο ματς με Άρη και Ολυμπιακό για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του μίνι – πρωταθλήματος, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει αναλάβει την πρώτη ομάδα και για το παιχνίδι του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (2-2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Λάζλο Μπόλονι και το βοηθό του, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Προπονητής του Παναθηναϊκού στους εναπομείναντες αγώνες της τρέχουσας περιόδου θα είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος καθοδήγησε την ομάδα και στο παιχνίδι της 18ης Οκτωβρίου 2020 κόντρα στον ΟΦΗ.

Ακούστε το πρώτο PodGazzt για όλα όσα γίνονται στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει σχέδιο στην ομάδα και ποιος θα ειναι ο επόμενος προπονητής;

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα