Μπόλονι: «Δύσκολη ημέρα για εμάς»

Gazzetta team
Μπόλονι: «Δύσκολη ημέρα για εμάς»

bet365

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού στάθηκε και στο χαμένο πέναλτι του Μακέντα, μετά την ήττα από την ΑΕΚ
Εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων έμεινε απόψε (9/5) ο Παναθηναϊκός ύστερα από την ήττα (1-0) που γνώρισε από την ΑΕΚ και ο προπονητής του Λάζλο Μπόλονι εύλογα έκανε λόγο για «δύσκολη ημέρα». «Πολύ δύσκολή μέρα για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο που θέλαμε να εκμεταλλευτούμε κάποια πράγματα δεν πήγε όπως θέλαμε. Στο δεύτερο είχαμε 10 λεπτά πολύ δύσκολα, που οι αντίπαλοι έκαναν τη διαφορά και αυτό ήταν εις βάρος μας», σχολίασε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε για τη φάση των καθυστερήσεων, όπου ο Μακέντα αστόχησε από τα 11 βήματα. «Ηταν ατυχία το πέναλτι. Θα μπορούσαμε να είχαμε βελτιώσει τα πράγματα. Ηττηθήκαμε, είναι πράγματα που θέλουμε να λάβουμε υπόψιν για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα