Η ΑΕΚ «έσπασε» το αρνητικό σερί των ντέρμπι!

Gazzetta team
Η ΑΕΚ «έσπασε» το αρνητικό σερί των ντέρμπι!

bet365

Η ΑΕΚ αγνοούσε τη νίκη στα 16 τελευταία ντέρμπι. Στο 17ο πήρε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, σφραγίζοντας παράλληλα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ένα γκολ του Μάνταλου στο 50' αρκούσε στην ΑΕΚ για να πάρει τη νίκη με 1-0 στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού, σφραγίζοντας την παρουσία της στο Europa Conference League της επόμενης σεζόν.

Η Ένωση στις καθυστερήσεις είδε τους πράσινους να κερδίζουν πέναλτι, αλλά η μπάλα μετά την εκτέλεση του Μακέντα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Τσιντώτα, με τους κιτρινόμαυρους να πανηγυρίζουν στο τέλος το τρίποντο.

Η νίκη αυτή ήταν η πρώτη σε ντέρμπι για την ΑΕΚ μετά από 16 ματς τέτοιου χαρακτήρα. Η Ένωση μέχρι σήμερα στα τελευταία 16 ντέρμπι μετρούσε συγκεκριμένα έξι ισοπαλίες και δέκα ήττες! Τη 17η φορά οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη σε ντέρμπι, το οποίο τους στέλνει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα