Παναθηναϊκός: Eπί Αλαφούζου ξέχασε την Ευρώπη, 4η σερί σεζόν μένει Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Eπί Αλαφούζου ξέχασε την Ευρώπη, 4η σερί σεζόν μένει Ελλάδα

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Eπί Αλαφούζου ξέχασε την Ευρώπη, 4η σερί σεζόν μένει Ελλάδα

bet365

Μετά τα τρία χρόνια αποκλεισμού λόγω χρεών, ο Παναθηναϊκός επί προεδρίας Γιάννη Αλαφούζου μένει εκτός Ευρώπης για 4η σερί χρονιά.

Το ημερολόγιο έγραφε 24/8/2017 και στο Μπιλμπάο ο Παναθηναϊκός πήγαινε για το θαύμα στα πλέι οφ του Europa League απέναντι στην Αθλέτικ, καθώς στο πρώτο ματς στην Αθήνα είχε ηττηθεί με 3-2. Οι «πράσινοι» δεν τα κατάφεραν στο Σαν Μαμές, καθώς ηττήθηκαν με 1-0 με γκολ του Μουνιαΐν στο 22', ένα γκολ που ήταν και το τελευταίο που δέχθηκαν από τότε σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Όχι γιατί η άμυνα ήταν γρανίτης, αλλά γιατί από εκείνη την ημέρα το «τριφύλλι» έχει ξεχάσει τι πάει να πει Ευρώπη, μετρώντας πλέον 4 χρόνια εκτός, μετά και την ήττα από την ΑΕΚ στην Λεωφόρο. Μια ήττα με την οποία ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον ούτε μαθηματικές ελπίδες να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αυτή όπως αναφέραμε θα είναι η 4η χρονιά που οι «πράσινοι» του Γιάννη Αλαφούζου θα δώσουν παιχνίδια μόνο εντός συνόρων και όχι εκτός. Τα τρία πρώτα χρόνια η ομάδα είχε αποκλειστεί από την Ευρώπη λόγω χρεών. Η τιμωρία έληγε φέτος, αλλά αυτή την φορά στον αγωνιστικό χώρο δεν κατάφερε να βρεθεί σε θέση που οδηγεί σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Παναθηναϊκός 1-0 (vid)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα