ΑΕΚ: Η ενδεκάδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (pic)

ΑΕΚ: Η ενδεκάδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (pic)

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε το αναμενόμενο 4-3-3 για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τους Μάνταλο και Τάνκοβιτς στα δύο άκρα της επίθεσης.

Ο Σεβιγιάνος κόουτς της Ένωσης σκεφτόταν να επιστρέψει σε σχηματισμό με τετράδα στην άμυνα και πράγματι παρατάσσει την ΑΕΚ στη Λεωφόρο εναντίον του Παναθηναϊκού με 4-3-3, με τον Μάνταλο να ξεκινάει τελικά στην ενδεκάδα στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Τάνκοβιτς να βρίσκεται στο δεξί, με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή ως σέντερ φορ.

Ο Τσιντώτας επιστρέφει στην εστία, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας και Βασιλαντωνόπουλος αποτελούν την τετράδα της αμυντικής γραμμής, ενώ η τριάδα στον άξονα αποτελείται από τους Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλο και Σιμάνσκι.

Μέσα στο ματς ενδέχεται ο Μάνταλος να μετατοπίζεται σε πιο κεντρικό ρόλο με τον Γαλανόπουλο να ανεβαίνει στα αριστερά και να πιέζει, κάτι βέβαια που θα δούμε πως θα λειτουργήσει ακριβώς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Αθανασιάδης, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Νταντσένκο, Μιτάι, Σάκχοφ, Αλμπάνης, Κοσίδης και Μαχαίρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα