Άρης: Έκπληξη από Μάντζιο και 3-4-3 στην Τούμπα

Άρης: Έκπληξη από Μάντζιο και 3-4-3 στην Τούμπα
Ο Άκης Μάντζιος είχε σκοπό να προχωρήσει σε αλλαγές σε επίπεδο τακτικής και το απέδειξε καθώς ο Άρης θα παραταχθεί με διάταξη 3-4-3 στην Τούμπα για το ντέρμπι (15:00) με τον ΠΑΟΚ.
Είναι η πρώτη φορά φέτος που οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν με τρεις στην άμυνα, δείγμα της μη ικανοποίησης του Άκη Μάντζιου από τις επιδόσεις της ομάδας του στα Playoffs. Για την ακρίβεια, Μπεναλουάν, Ιωάννου (αριστερά), Ροζ (δεξιά) είναι οι τρεις στόπερ. Στα άκρα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Σούντγκρεν (δεξιά), Γκάνεα, ενώ οι Λούκας Σάσα, Χαβιέρ Ματίγια είναι τα δύο κεντρικά χαφ. Στην επίθεση, ο Μπρούνο Γκάμα θα αγωνιστεί αριστερά, ο Ματέο Γκαρσία θα καλύψει τη δεξιά πτέρυγα και ο Σάντε Σίλβα στην κορυφή της επίθεσης. Ο Χουλιάν Κουέστα θα υπερασπιστεί την εστία του Άρη.
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα