Φεράρι: «Ακουσα για ΠΑΟΚ αλλά έχω συμβόλαιο με τον Βόλο» (vid)

Gazzetta team
Φεράρι: «Ακουσα για ΠΑΟΚ αλλά έχω συμβόλαιο με τον Βόλο» (vid)

bet365

Για τον Λιονέλ Μέσι που έχει τατουάζ, τη νίκη επί της ΑΕΛ, αλλά και τις μεταγραφικές φήμες για τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο αριστερός μπακ του Βόλου, Φράνκο Φεράρι.

Ο Αργεντίνος αριστερός μπακ ήταν από τους καλύτερους του Βόλου στη νίκη επί της ΑΕΛ, μια νίκη που έριξε στην Super League 2 τους «βυσσινί». Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό, ο Φράνκο Φεράρι μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για το τατουάζ του Μέσι στο πόδι του: «Είναι το είδωλό μου δεν έχω δει κανέναν να παίζει σαν αυτόν. Είναι αργεντινός και για όλους αυτούς τους λόγους έκανα τατουάζ τον Μέσι στο πόδι μου».

Για το μουστάκι του: «Είναι γιατί σήμερα είναι τα γενέθλια του παππού μου, που δεν είναι πλέον μαζί μας και αποφάσισαν να τιμήσω την μνήμη του με αυτόν τον τρόπο».

Για την πορεία του Βόλου: «Ο στόχος που θέσαμε εξαρχής ήταν να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία, καταφέραμε αυτόν τον στόχο και είμαστε απολύτως ευχαριστημένοι με αυτό που πετύχαμε».

Για την φετινή του παρουσία στον Βόλο και την φημολογία για τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με την σεζόν που έκανα. Άκουσα και εγώ την φημολογία για τον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει, αν έρθει κάποια πρόταση καλοδεχούμενη, αλλά έχω ακόμη συμβόλαιο με τον Βόλο και θα δούμε τι θα γίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα