Άρης: Η αποστολή για την Τούμπα και τα διλήμματα για την 11αδα

Άρης: Η αποστολή για την Τούμπα και τα διλήμματα για την 11αδα

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι (9/5, 15:00) με τον ΠΑΟΚ αλλά ο Άκης Μάντζιος δεν έχει κατασταλάξει στην αρχική ενδεκάδα.

Οι αποφάσεις που δεν έχει πάρει ο 51χρονος τεχνικός αφορούν το αριστερό άκρο της άμυνας αλλά και τα 2/3 της επιθετικής γραμμής. Υπό την έννοια ότι το πιθανότερο είναι να διατηρήσει τους Λίντσεϊ Ροζ, Γιοχάν Μπεναλουάν στο κέντρο της άμυνας καθώς επίσης και τον Ντάνιελ Σούντγκρεν στη δεξιά πλευρά. Σε ότι αφορά την αντίστοιχη αριστερή, ο Εμάνουελ Σάκιτς δείχνει ότι διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει καταλήξει στο αν θα διατηρήσει τον Αυστριακό μέσο ή θα επιλέξει έναν εκ των Νικόλα Ιωάννου-Κριστιάν Γκάνεα.

Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη στον άξονα της μεσσίας γραμμής καθώς ο τραυματισμός του Τζέιμς Τζέγκο θα επαναφέρει τον Χαβιέρ Ματίγια στο αρχικό σχήμα, δίπλα στον Λούκας Σάσα. Λογικά θα διατηρήσει τη θέση του ο Φακούντο Μπερτόγλιο, όπως και ο Μπρούνο Γκάμα στην αριστερή πλευρά αν και οι δύο τελευταίοι δείχνουν τρομερά επιβαρυμένοι από τους διαδοχικούς αγώνες.

Αμφιβολίες υπάρχουν για τις υπόλοιπες δύο θέσεις της επίθεσης. Στον αγώνα των δύο ομάδων στην Τούμπα (στην κανονική διάρκεια), ο προπονητής του Άρη είχε επιλέξει τον Ντάνιελ Μαντσίνι στην κορυφή της επίθεσης και είχε δώσει φανέλα βασικού στον Μπρούνο Φελίπε. Ο τελευταίος προέρχεται από τραυματισμό, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον τελευταίο αγώνα με τον Ολυμπιακό, οπότε θεωρείται απίθανο να επιλεγεί στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Όλα θα εξαρτηθούν από το πρόσωπο που θα παίξει στη θέση του φορ. Αν είναι ο Δημήτρης Μάνος, τότε ο Μαντσίνι θα καλύψει τη δεξιά πτέρυγα. Αν είναι ο Μαντσίνι, τότε διεκδικεί θέση στην 11αδα και ο Ματέο Γκαρσία.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές καθώς απαρτίζεται από τους Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Bruno Felipe, Benalouane, Δεληζήση, Μήτρογλου, Μάνο, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνη, Μπακούτση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα