Η 11άδα των απουσιών της ΑΕΛ (pic)

Η 11άδα των απουσιών της ΑΕΛ (pic)

Gazzetta team
Η 11άδα των απουσιών της ΑΕΛ (pic)

bet365

Οι «βυσσινί» πάνε στον «τελικό» του Βόλου χωρίς 11 παίκτες, που θα μπορούσαν να αγωνιστούν αύριο έστω σαν αλλαγή
Την «ύπαρξή» της θα παίξει αύριο η ΑΕΛ στο Βόλο, σε ένα ματς που για τους «βυσσινί» δεν έχει... αύριο. Εάν ηττηθεί στο Πανθεσσαλικό τότε θα αποχαιρετήσει μαθηματικά τη Super League 1, ενώ και εφόσον δεν κερδίσει και παράλληλα δεν πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από τον Παναιτωλικό, τότε θα συμβεί κάτι ανάλογο. Αυτό σημαίνει πως θα πάρει την άγουσα για τη Super League 2 και στην περίπτωση που επικρατήσει και κάτι αντίστοιχο πετύχουν «κυανοκίτρινοι» και ΟΦΗ απέναντι σε Ατρόμητο και Λαμία αντίστοιχα, κάτι που αντικατοπτρίζει ανάγλυφα σε πόσο δύσκολη θέση που βρίσκεται.
Σα να μην έφταναν όλα τα παραπάνω ο Τζιανλούκα Φέστα καλείται να διαχειριστεί και ένα... τσουβάλι απουσίες. Από «κομμένους» (π.χ. Μπεν Χατίρα) μέχρι τραυματίες (π.χ. Γκράουρ) ο Ιταλός κόουτς δεν θα έχει 11 ποδοσφαιριστές που υπό κ.σ. (κανονικές συνθήκες) θα μπορούσαν να παίξουν τουλάχιστον ως αλλαγή.
Ας τους δούμε σε διάταξη (σε παρένθεση οι φετινές τους συμμετοχές και τα γκολ), ώστε να αποτυπωθεί το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στον κάμπο. Για παράδειγμα εκτός έμειναν 4 παίκτες που μπορούν να παίξουν δεξιοί μπακ (Γκράουρ, Γλυνός, Μπέρτος, Καρανίκας!).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα