Παναιτωλικός: Κρούσμα κορονοϊού πριν το ματς με τον Ατρόμητο

Gazzetta team
Παναιτωλικός: Κρούσμα κορονοϊού πριν το ματς με τον Ατρόμητο

bet365

Στα «καναρίνια» υπήρξε ποδοσφαιριστής που ανιχνεύθηκε θετικός στον κορονοϊό και αμέσως λήφθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Η αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση
Με απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το αυριανό (8/5) ματς με τον Ατρόμητο, καθώς οι «κυανοκίτρινοι» έκαναν γνωστό πως μεταξύ των ποδοσφαιριστών τους βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού.
Αμέσως λήφθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, ενώ εκτός για το παιχνίδι έχουν τεθεί οι Βάντερσον, Αριγίμπι, Κωνσταντόπουλος. Αντίθετα επιστρέφουν οι Μάζουρεκ, Τσότσαλιτς.
Η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Κνετ, Μεντίνα, Καρασαλίδης, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ματσόλα, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Μαλής, Εντινγκά, Γιάκολις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα