Βόλος: Έτοιμοι Γκρίλο, Τσοκάνης και Μπαρτόλο για ΑΕΛ

Gazzetta team
Βόλος: Έτοιμοι Γκρίλο, Τσοκάνης και Μπαρτόλο για ΑΕΛ

bet365

Όλοι οι παίκτες του Βόλου είναι διαθέσιμοι και βρίσκονται στην αποστολή για τον σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ.

Ο Βόλος υποδέχεται την ΑΕΛ το Σάββατο (19:30) για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ, με την ομάδα της Μαγνησίας να μην έχει ούτε μια απουσία καθώς ο υπηρεσιακός τεχνικός Κώστας Μπράτσος μετράει και τρεις επιστροφές. Συγκεκριμένα οι Γκρίλο, Τσοκάνης και Μπαρτόλο επέστρεψαν στις προπονήσεις και βρίσκονται και αυτοί στην αποστολή που ανακοινώθηκε.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Ντεντάκης, Φερράρι, Γκρίλο, Σάντσες, Τέκιο, Μήτογλου, Λογαράς, Τσοκάνης, Κρητικός, Νίνης, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Περέα, Ριένστρα, Κιάκος, Δουβίκας και Μπουένο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα