Χωρίς Μαυρομμάτη ο Ατρόμητος στο Αγρίνιο

Gazzetta team
Χωρίς Μαυρομμάτη ο Ατρόμητος στο Αγρίνιο

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου αποκόμισε έναν τραυματισμό στην προπόνηση και δεν μπήκε στην αποστολή για Παναιτωλικό.

Ο Ατρόμητος ταξιδεύει για το Αγρίνιο όπου το Σάββατο αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό για την έκτη αγωνιστική των πλέι άουτ.

Ένα χτύπημα στη μέση κατά τη διάρκεια των τελευταίων προπονήσεων αφήνει εκτός αποστολής τον Μαυρομμάτη. Επίσης εκτός παραμένουν οι τραυματίες Μανδάς, Κιβρακίδης και Χαρίσης, ενώ δεν ταξίδεψαν και οι Εντομβόνγι και Μάτιτς που είχαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών. Τιμωρημένος είναι ο Γιαννιώτης.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Σάββας Παντελίδης βρίσκονται 21 ποδοσφαιριστές. Θεοδωράκης, Σάλτας, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Σάλομον, Οικονομίδης, Ενσικουλού, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Στρούγγης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Αθανασίου, Νταβιώτης και Τομάσεβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα