Παραμένει εκτός ο Ίνγκασον

Παραμένει εκτός ο Ίνγκασον

Gazzetta team
Παραμένει εκτός ο Ίνγκασον

bet365

Με τον Ίνγκασον να παραμένει εκτός συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ μετά το ρεπό της Πέμπτης. Ο Πάμπλο Γκαρσία είδε τον Ίνγκασον να παραμένει στο φυσιοθεραπευτήριο για θεραπεία, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Καντουρί, Κρέσπο και Καγκάβα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ενημέρωση του Δικεφάλου του Βορρά:

«Ο Δικέφαλος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους Κίτρινους και θέλει μόνο τη νίκη για να ξεφύγει από τους διώκτες του και να πάρει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα.Την Πέμπτη (06.05) η ομάδα πήρε ρεπό προκειμένου να ξεκουραστεί το σώμα και ν’ αδειάσει το μυαλό. Την Παρασκευή (07.05) ο Δικέφαλος επέστρεψε στις προπονήσεις και ξεκίνησε τη διήμερη προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής.Οι παίκτες που βρέθηκαν στην 11άδα στο ΟΑΚΑ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Το υπόλοιπο γκρουπ βγήκε στο γήπεδο και σήκωσε μανίκια ενόψει Άρη.Η προπόνηση περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, παιχνίδι κυκλοφορίας, μαθήματα τακτικής και οικογενειακό δίτερμα.Οι Χοσέ Κρέσπο , Ομάρ Ελ Καντουρί και Σίντζι Καγκάβα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον έμεινε στο φυσιοθεραπευτήριο για θεραπεία.Το Σάββατο (08.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα