Παναθηναϊκός: Μπήκαν Ιωαννίδης και Σάντσες, μόνος του ο Νιάς

Παναθηναϊκός: Μπήκαν Ιωαννίδης και Σάντσες, μόνος του ο Νιάς

Παναθηναϊκός: Μπήκαν Ιωαννίδης και Σάντσες, μόνος του ο Νιάς

bet365

Οι Φώτης Ιωαννίδης και Φακούντο Σάντσες συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, με τον Σεχ Νιάς να κάνει ατομικό...

Οι «πράσινοι» βρίσκονται μπροστά στην – ίσως – τελευταία τους ευκαιρία να συνεχίσουν να διεκδικούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας αποκλειστικό στόχο τη νίκη στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Με μία νίκη και δυο ισοπαλίες στα τρία μεταξύ τους παιχνίδια μέχρι στιγμής, ο Παναθηναϊκός οφείλει ν' αντιμετωπίσει την προσεχή αναμέτρηση μονάχα ως τελικό. Αυτό έπρεπε να συμβεί και με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θα ήθελε η ομάδα του Μπόλονι.

Το πρωί της Παρασκευής στο Κορωπί οι ρυθμοί έπεσαν, οι Φώτης Ιωαννίδης και Φακούντο Σάντσες συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα, όχι όμως ο Νιάς που έκανε ατομικό. Θεραπεία είχε ο Μαουρίσιο και ο Αϊτόρ, το πρόγραμμά του ακολούθησε ο Κουρμπέλης.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Μπόλονι έπαιξαν παιχνίδι δεξιοτήτων και διπλό στο μισό γήπεδο, ενώ, όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης συμμετείχαν μόνο στο πρώτο μέρος του προγράμματος...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα