Μάρκοβιτς στο gazzetta.gr: «Είμαι έτοιμος να παίξω στον Ολυμπιακό και να γίνω παίκτης - κλειδί»

Μάρκοβιτς στο gazzetta.gr: «Είμαι έτοιμος να παίξω στον Ολυμπιακό και να γίνω παίκτης - κλειδί»

bet365

Ο 21 ετών Σέρβος στόπερ, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, υποστηρίζει στο gazzetta.gr ότι το καλοκαίρι επιστρέφει στον Ολυμπιακό για να μείνει και να αποτελέσει μάλιστα παίκτη κλειδί στο άμεσο μέλλον.

Το καλοκαίρι του 2019 ο Ολυμπιακός έδωσε 1,5 εκατ. ευρώ στην Παρτιζάν και αγόρασε τον κεντρικό αμυντικό, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Γεννημένος στις 23 Μαρτίου 2000, ο 19χρονος τότε στόπερ μπορεί να προερχόταν από γεμάτη σεζόν με την ομάδα του Βελιγραδίου (33 συμμετοχές, επτά για το Europa League), αλλά στους «ερυθρόλευκους» έκανες όλες κι όλες δύο συμμετοχές, κόντρα στην Καλαμάτα για το Κύπελλο.

Το δεύτερο μισό παραχωρήθηκε δανεικός στην ΑΕΛ, με την οποία έκανε οκτώ παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ούτε εφέτος έμεινε στο ρόστερ των πρωταθλητών και αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στην Παρτιζάν, με την οποία έχει κάνει 26 συμμετοχές. Ύστερα από μια διετία, ο αρχηγός της U21 της εθνικής Σερβίας δηλώνει στο gazzetta.gr απόλυτα έτοιμος όχι μόνο να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά και να γίνει παίκτης κλειδί στο άμεσο μέλλον.

Ο 21 ετών στόπερ ισχυρίζεται ότι πλέον είναι απόλυτα έτοιμος να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ, χαρακτηρίζει προνόμιο το να παίξει δίπλα σε Σεμέδο, Μπα και Παπασταθόπουλο, ενώ υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι το Νο1 στην Ελλάδα και θα το δείξει και στον τελικό του Κυπέλλου.

«Δεν ήμουν έτοιμος την πρώτη φορά»

Έχεις παίξει σε 26 ματς εφέτος με την Παρτιζάν. Νιώθεις έτοιμος να επιστρέψεις στον Ολυμπιακός και να μείνεις στο ρόστερ;

«Είμαι απόλυτα έτοιμος τώρα, έχω αγωνιστεί σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια εδώ. Έχω την πίστη ότι είμαι έτοιμος πλέον να παίξω στον Ολυμπιακό και να γίνω παίκτης - κλειδί στο άμεσο μέλλον».

Έχεις μιλήσει τελευταία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού; Ίσως με τον προπονητή Πέδρο Μαρτίνς; Σου είπαν ποια είναι τα σχέδιά τους για εσένα;

«Πάντα ήμουν σε επαφή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Είμαι υποχρεωμένος να επιστρέψω στην Αθήνα αμέσως μετά το τέλος της τρέχουσας χρονιάς και θα παλέψω για μια θέση στο ρόστερ της ομάδας».

Θεωρείς ότι την πρώτη σου σεζόν στον Ολυμπιακό δεν ήσουν έτοιμος να μείνεις και να αγωνιστείς; Τι θεωρείς ότι έχει αλλάξει από το καλοκαίρι του 2019;

«Το ήξερα ότι δεν ήμουν έτοιμος να γίνω ένας από τους σημαντικούς παίκτες του Ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή, αλλά τώρα έχω μεγάλη πίστη. Ο δανεισμός στην ΑΕΛ μού έκανε καλό, όπως επίσης κι αυτός ο δανεισμός, στην Παρτιζάν».

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου ως αμυντικός και σε ποιον τομέα θεωρείς ότι πρέπει να βελτιωθείς;

«Ειλικρινά δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Αυτό όμως που μπορώ να πω είναι ότι δουλεύω σκληρά και στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα».

Ποια είναι η γνώμη σου για την εφετινή άμυνα του Ολυμπιακού; Υπάρχουν παίκτες όπως ο Σεμέδο, ο Παπασταθόπουλος, ο Μπα...

«Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ομάδα, γεμάτη από φοβερούς παίκτες. Και η άμυνά του είναι κορυφαία. Είναι προνόμιο να προπονείσαι και να παίζεις δίπλα σε αυτούς τους παίκτες».

Ποια είναι η άποψή σου για τον εφετινό Ολυμπιακό; Πήρε το πρωτάθλημα με διαφορά από τις άλλες ομάδες. Είδες τα ευρωπαϊκά ματς; Τώρα υπάρχει και ο τελικός εναντίον του ΠΑΟΚ.

«Είναι πραγματικά επιτυχημένη η χρονιά. Είμαστε το Νο1 στην Ελλάδα και το αποδείξαμε. Και στην Ευρώπη τα πήγαμε καλά, επιτεθήκαμε απέναντι σε όλους τους αντιπάλους. Ήταν χαρά μου να βλέπω τα παιχνίδια της ομάδας μου. Και στον τελικό θα δείξουμε ξανά γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Όπως είπα, είμαστε το Νο1».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Σουρλής έκανε μια χαρά ντεμπούτο, ο Βρουσάι έχει γυρίσει «άλλος»!

Ολυμπιακός: Το παρασκήνιο της απόκτησης του 17χρονου Καλογερόπουλου που έκανε ντεμπούτο με τον Άρη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα