Μιχάι: «Έξι μήνες μετά, είμαι πίσω με την ομάδα» (pic)

Μιχάι: «Έξι μήνες μετά, είμαι πίσω με την ομάδα» (pic)

Μιχάι: «Έξι μήνες μετά, είμαι πίσω με την ομάδα» (pic)

bet365

Την Τετάρτη (5/5) ο Ενέα Μιχάι βρέθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του ΠΑΟΚ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη πρόσθιου χιαστού), αφήνοντας πίσω το δύσκολο διάστημα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του μετά το «διπλό» επί της ΑΕΚ (1-2) υποστήριξε ότι ήταν έτοιμος να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ενέα Μιχάι, αλλά το γκολ-πέναλτι της Ένωσης στο φινάλε, άλλαξε τα σχέδια του.

Ο Αλβανός αμυντικός επέστρεψε σε αποστολή του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά μετά από 187 ημέρες και τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο που είχε στις 30 Οκτωβρίου.

«Έξι μήνες και μια ημέρα μετά την επέμβαση που έκανα είμαι πίσω με την ομάδα. Καλή προσπάθεια και σημαντικοί τρεις βαθμοί. Καλή δουλειά παιδιά. Ευχαριστώ για τα μηνύματα και τη συμπαράσταση» έγραψε στο μήνυμα του ο νεαρός στόπερ του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα