Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις και ο Αϊτόρ, διάστρεμμα ο Σάντσες

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις και ο Αϊτόρ, διάστρεμμα ο Σάντσες

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις και ο Αϊτόρ, διάστρεμμα ο Σάντσες

bet365

Αϊτόρ και Σάντσες προστίθενται στη λίστα των προβλημάτων του Παναθηναϊκού μετά τους Ιωαννίδη και Μαουρίτσιο ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ στην Λεωφορο...

Ο Μαουρίσιο λίγο πριν την έναρξη του ματς της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης αισθάνθηκε σφίξιμο στη γάμπα και φυσικά δεν αγωνίστηκε ποτέ, ωστόσο, τα προβλήματα διπλασιάστηκαν για τον Λάζλο Μπόλονι όπως έδειξε η προπόνηση της Πέμπτης στο Κορωπί.

Μετά τον Βραζιλιάνο αλλά και τον Ιωαννίδη που από τις προηγούμενες μέρες αντιμετωπίζει διάστρεμμα στην ποδοκνημική, έχουν προβλήματα οι Αϊτόρ και Σάντσες.

Ο Ισπανός εξτρέμ που πέρασε με αλλαγή στο παιχνίδι με τους Αρκάδες έχει ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο, ενώ, ο Αργεντινός φουλ μπακ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική και αποχώρησε από το πρόγραμμα της ημέρας.

Το δικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Κουρμπέλης, με όσους αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Αστέρα να επιδίδονται σε αποθεραπεία και τους υπόλοιπους να κάνουν ασκήσεις κατοχής, τελειώματα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα