Μολό: «Δεν ξέρω αν θα είναι το δικό μου last dance αυτά τα 3 ματς» (pic)

Μολό: «Δεν ξέρω αν θα είναι το δικό μου last dance αυτά τα 3 ματς» (pic)

Μολό: «Δεν ξέρω αν θα είναι το δικό μου last dance αυτά τα 3 ματς» (pic)

bet365

Ο Γιοάν Μολό μετά το νέο κακό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στα Playoffs με το 2-2 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης έδειξε πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το συμβόλαιό του, όμως, υποσχέθηκε να δώσει τα πάντα μέχρι τέλους...
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Γάλλος εξτρέμ που φέτος έγινε φουλ – μπακ στον Παναθηναϊκό αφήνοντας τον Σάντσες στον πάγκο στα πλάνα του Μπόλονι, γι' ακόμα ένα ματς έπεσε στο έδαφος μετά το σφύριγμα της λήξης έχοντας τρέξει και προσπαθήσει πολύ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Προσπαθώντας να διατηρήσει το ηθικό του και να συνεχίσει τις μάχες του, ο Μολό έβαλε τη φανέλα του στα social media και έγραψε:

«Δεν ξέρω αν τα επόμενα τρία ματς θα είναι τα τελευταία μου στην ομάδα, όμως είμαι ευγνώμων για την δύναμη που παίρνω... Η μοναδική μου προτεραιότητα είναι η Κυριακή και θα παίζω κάθε ματς σαν να είναι το τελευταίο της καριέρας μου όπως κάνω πάντα. Θα βάζω ψυχή για τη φανέλα. Πάμε να το κάνουμε παιδιά, η Κυριακή είναι η μέρα μας».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα