Αστέρας Τρίπολης: Και μαθηματικά εκτός Ευρώπης

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Και μαθηματικά εκτός Ευρώπης

bet365

Η ισοπαλία στη Λεωφόρο εκμηδένισε τις όποιες ελπίδες των Αρκάδων να συμμετάσχουν στο Conference League της επόμενης περιόδου
Ανταγωνιστικός παρουσιάστηκε ο Αστέρας στα play off, όμως η ισοπαλία της Λεωφόρου (2-2) με τον Παναθηναϊκό εξάλειψε και τις μαθηματικές του ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη μέσω του Conference League. Οι Αρκάδες έχουν πλέον 46 βαθμούς και 3 αγώνες να δώσουν ακόμη, ενώ η ΑΕΚ είναι 4η με 55 και με 4 παιχνίδια της να υπολείπονται. Επειδή όμως η ομάδα της Τρίπολης υστερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με την Ενωση ακόμη και αν την κερδίσει στις 12 Μαϊου που θα τη φιλοξενήσει, αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να την περάσει, ανεξάρτητα τι θα κάνει στην αναμέτρησή της με τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Την ίδια στιγμή οι Αρκάδες θα μείνουν εκτός τετράδας και στο ενδεχόμενο που υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στους 55 με Ενωση και «τριφύλλι», αφού ναι μεν σε αυτή την περίπτωση οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν 9 επιμέρους πόντους και εκείνοι 10, όμως οι «πράσινοι» θα περάσουν και τους 2 με 11.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα