Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα εναντίον του Άρη

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα εναντίον του Άρη

bet365

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού εναντίον του Άρη , στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play off της Super League Interwetten. (17.15)

Με αρκετές αλλαγές κατεβάζει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League Interwetten (17.15).

Ο Πορτογάλος επιλέγει το 4-2-3-1, με στόπερ τον Εμβιλά δίπλα στον Σεμέδο. Δεξιό μπακ τον Ντρέγκερ, τον Σουρλή (φωτ.) δίπλα στον Τιάγκο Σίλβα, μεσοεπιθετική τριάδα τους Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς και τον Κάιπερς στην κορυφή.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Κάιπερς.

Στον πάγκο: Σα, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Χασάν, Αραμπί, Ανδρούτσος, Μπρούμα, Καλογερόπουλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα