«Πρώτος στόχος για την Μπριζ ο Τζόλης»

«Πρώτος στόχος για την Μπριζ ο Τζόλης»

Gazzetta team
«Πρώτος στόχος για την Μπριζ ο Τζόλης»

bet365

Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως έχουν βάλει οι άνθρωποι της Κλαμπ Μπριζ, την απόκτηση του νεαρού επιθετικού του ΠΑΟΚ, Χρήστο Τζόλη.

Δεν παρατάει την υπόθεση του Χρήστου Τζόλη η Κλαμπ Μπριζ, η οποία σύμφωνα με τους Βέλγους θα χτυπήσει ξανά την πόρτα του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.

Αυτή τη φορά δημοσίευμα της «walfoot.be», αναφέρει άμα αποχωρήσει το καλοκαίρι από το ρόστερ, ο 21χρονος επιθετικός της, Νόα Λανγκ, με προορισμό την Premier League, ο Χρήστος Τζόλης είναι στην κορυφή της λίστας για να τον αντικαταστήσει.

Μάλιστα, όπως τονίζεται οι ιθύνοντες του συλλόγου, είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν έως και 12 εκατ. ευρώ προκειμένου να πείσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης, να πει το «ναι» στην παραχώρηση του Χρήστου Τζόλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα