ΠΑΟΚ: Η ειδική διαχείριση του Ινγκασον

ΠΑΟΚ: Η ειδική διαχείριση του Ινγκασον

ΠΑΟΚ: Η ειδική διαχείριση του Ινγκασον

bet365

H προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα Playoffs συνεχίστηκε και τη Δευτέρα του Πάσχα (3/5) με τον Ίνγκασον να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.

Έχοντας καταγεγραμμένες 39 συμμετοχές φέτος (και 6 γκολ), και μέχρι το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (0-0) ο Ίνγκι Ινγκασον είχε παίξει σ’ όλα τα παιχνίδια ως βασικός, χωρίς να έχει βγει αλλαγή ή να αποβληθεί, ενώ το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο.

Για τους παραπάνω λόγους ο Ισλανδός στόπερ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας του Πάσχα (3/5) με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη της δεύτερης θέσης.

Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη κατά κύριο λόγο στο κομμάτι της τακτικής. Μετά από κάποιες δρομικές ασκήσεις κι ένα παιχνίδι κατοχής, οι προπονητές ανέλαβαν δράση κι έδειξαν στους παίκτες τι θέλουν να δουν μέσα στο γήπεδο.

Εκτός από τον Ίνγκι Ίνγκασον οι Άντριαν Περέιρα , Χοσέ Κρέσπο και Σίντζι Καγκάβα έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε θεραπεία κι αποκατάσταση στην πισίνα κι ο Ενέα Μιχάι πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης.

Την Τρίτη (04.05) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα