ΠΑΟΚ: Ο… αλύγιστος Ινγκασον πήρε το βραβείο για το γκολ κατά του Άρη (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ο… αλύγιστος Ινγκασον πήρε το βραβείο για το γκολ κατά του Άρη (vid)

bet365

Το γκολ του Ίνγκι Ίνγκασον κόντρα στον Άρη (2-2) στο γήπεδο της Τούμπας ψηφίσθηκε ως το καλύτερο γκολ του ΠΑΟΚ μέσα στο μήνα Μάρτιο.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός έχει φτάσει τα έξι γκολ μέσα στη σεζόν και το τέρμα που σημείωσε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη (2-2) για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ψηφίσθηκε από το κοινό του ΠΑΟΚ ως το καλύτερο για το μήνα Μάρτιο.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο Άρης είχε το προβάδισμα με δύο γκολ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε το φάσμα της πρώτης εντός έδρας ήττας του στο πρωτάθλημα. Όλα αυτά μέχρι το 860 λεπτό.

Εκεί ήταν που εμφανίστηκε ο Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος ήταν αποφασισμένος να μην φύγει ηττημένος από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Iceman με ένα επιθετικό κρεσέντο, βγήκε μπροστά, παρέσυρε και τους συμπαίκτες και κατάφερε σχεδόν μόνος του να σώσει την παρτίδα και να χαρίσει το βαθμό στην ομάδα του.

Αρχικά βρήκε δίχτυα με εξαιρετικό τελείωμα μέσα στην περιοχή και στη συνέχεια κέρδισε πέναλτι, με το οποίο ο Βιεϊρίνια έγραψε το τελικό 2-2.

Στην ψηφοφορία για το Energoprojekt Play of the Month του Μαρτίου ο Ίνγκασον συγκέντρωσε το 65,44% των ψήφων του κοινού κι άφησε στη δεύτερη θέση των την ασίστ του Κάρολ Σιφντέρσκι και στην τρίτη την εξαιρετική ντρίπλα και το άψογο τελείωμα του Μάικλ Κρμέντσικ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα