Το «σερί» του Ζίβκοβιτς κόντρα στην ΑΕΚ (vids)

Gazzetta team
Το «σερί» του Ζίβκοβιτς κόντρα στην ΑΕΚ (vids)

bet365

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έχει 3 γκολ και 1 ασίστ, στα 5 φετινά του παιχνίδια κόντρα στην Ενωση, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο
Το «κερασάκι» στην... τούρτα της πρόκρισης του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος έβαλε πρόσφατα ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, όταν με μία όμορφη λόμπα «υπέγραψε» τη νίκη 2-1 επί της ΑΕΚ.
Αύριο (5/5) οι δύο «Δικέφαλοι» θα συγκρουστούν ξανά αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ για τα play off και ο Σέρβος μεσοεπιθετικός καλείται να αποδειχθεί ξανά «κομβικός», όπως έχει παρουσιαστεί στα περισσότερα φετινά ντέρμπι των «Δικεφάλων».
Ο 25χρονος που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους Θεσσαλονικείς έχει αντιμετωπίσει με τη φανέλα τους μέχρι στιγμής σε 5 παιχνίδια την Ενωση και σε αθροιστικά 449 αγωνιστικά λεπτά. Σε αυτά έχει βρει δίχτυα 3 φορές, έδωσε 1 ασίστ και παράλληλα δημιούργησε αρκετές φάσεις για λογαριασμό τους, κυρίως μέσω εκτελέσεών του σε στατικές μπάλες.
Πιο συγκεκριμένα σκόραρε τόσο στο 2-1 του Κυπέλλου, όσο και δις στο 3-1 του πρώτου γύρου των play off, ενώ «έφτιαξε» και το 2-2 του Βιεϊρίνια για την κανονική διάρκεια.
Συνολικά σε αυτά τα ματς έχει μόλις 10 τελικές, ενώ ουκ ολίγες φορές «σέρβιρε» φάσεις (κυρίως) για τον Ινγκασον κυρίως, σε στημένες φάσεις της ομάδας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα