Παναθηναϊκός: Κολοβός και Περέα έπιασαν τον δανεισμό από τα μαλλιά! (vids)

Παναθηναϊκός: Κολοβός και Περέα έπιασαν τον δανεισμό από τα μαλλιά! (vids)

Παναθηναϊκός: Κολοβός και Περέα έπιασαν τον δανεισμό από τα μαλλιά! (vids)

bet365

Οι δύο επιθετικοί που παραχωρήθηκαν δανεικοί από τον Παναθηναϊκό σε Σερίφ και Βόλο, πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις και έχουν πιθανότητες για μια δεύτερη ευκαιρία στο Τριφύλλι.

Το περασμένο καλοκαίρι δεν βρέθηκαν στα πλάνα του Τσάβι Ρόκα και του Ντάνι Πογιάτος. Θα μπορούσαν να είχαν φύγει ως ελεύθεροι αλλά ο Παναθηναϊκός λειτούργησε με σωστή ποδοσφαιρική λογική και τους παραχώρησε δανεικούς. Σήμερα, σχεδόν, ένα χρόνο μετά, αμφότεροι έχουν ανεβάσει την αξία τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και παράλληλα διεκδικούν μια δεύτερη ευκαιρία στο Κορωπί το επόμενο καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κολοβό και τον Χουάν Περέα.

Αναγεννήθηκε στην Σερίφ

Ο Δημήτρης Κολοβός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 ως ελεύθερος από την Ομόνοια. Στην Κύπρο είχε κάνει πολύ καλή χρονιά αλλά με την φανέλα του Τριφυλλιού ήταν σκιά του καλού του εαυτού. Ο Γιώργος Δώνης τον στήριξε πάρα πολύ στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά ο διεθνής επιθετικός δεν μπορούσε με τίποτα να βοηθήσει. Ποιότητα αποδεδειγμένα έχει. Ειδικά όταν παίζει στην θέση του, ως δεύτερος επιθετικός. Στην Σερίφ βρήκε το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο. Σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετρά 9 γκολ και 6 στην ασίστ, στην πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του.

Πήρε εμπειρίες και βοήθησε τον Βόλο

Από την άλλη, ο Χουάν Περέα είχε στιγμές που έδειχνε πως αποτελεί διαμάντι αλλά ακατέργαστο. Το 19-20 ήταν η πρώτη του αγωνιστική περίοδος σε επίπεδο πρώτης ομάδας. Θέλει πολύ δουλειά αλλά έχει στοιχεία, όπως η ταχύτητα και η δύναμη, που δεν συναντάς εύκολα και μάλιστα… τσάμπα. Στον Βόλο πήρε αυτό που του έλειπε. Παιχνίδια. 30 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, τα περισσότερα ως βασικός, κυρίως στα φτερά της επίθεσης. Σκόραρε 3 γκολ, έδωσε και μία ασίστ και σίγουρα αυτός ο δανεισμός τον έκανε καλύτερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα