Παναθηναϊκός: Μπήκαν οι Χατζηγιοβάνης και Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Μπήκαν οι Χατζηγιοβάνης και Χουάνκαρ

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Μπήκαν οι Χατζηγιοβάνης και Χουάνκαρ

bet365

Χατζηγιοβάνης και Χουάνκαρ έδωσαν στον Λάζλο Μπόλονι λόγους για να είναι χαρούμενος το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής με την επανένταξή τους στην κανονική προπόνηση, ενώ και ο Φεντερίκο Μακέντα ανεβάζει στροφές.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Τετάρτης του Πάσχα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τους Τάσο Χατζηγιοβάνη και Χουάνκαρ να επανέρχονται σε φουλ ρυθμούς.

Ο Έλληνας εξτρέμ είχε τραυματιστεί σε προπόνηση πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, χάνοντας εν συνεχεία και τα ματς με Άρη και ΠΑΟΚ, ενώ, ο Ισπανός μπακ είχε αποκομίσει πρόβλημα παραμονές της επίσκεψης στην Τούμπα.

Ο Φεντερίκο Μακέντα ναι μεν έκανε ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας όμως ρυθμούς καθώς βρίσκεται πλέον σε στάδιο επανένταξης σε κανονική προπόνηση, αποφόρτιση έκανε ο Σένκεφελντ και στο γυμναστήριο έμεινε ο Βέλεθ.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ως γνωστόν επιδίδεται στο δικό του ειδικό πρόγραμμα...

Η πρωινή προπόνηση της Μ. Παρασκευής περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής της μπάλας, τακτική και παιχνίδι τεσσάρων ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα