ΑΕΛ: «Θέμα» με Μιλοσάβλιεβιτς

ΑΕΛ: «Θέμα» με Μιλοσάβλιεβιτς

Gazzetta team
ΑΕΛ: «Θέμα» με Μιλοσάβλιεβιτς

bet365

Ο Σέρβος χαφ είναι πιθανό να μην αγωνιστεί στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια των «βυσσινί» μέχρι το τέλος της σεζόν και να αποτέλεσει πρόωρα παρελθόν
Σε πάρα πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται η ΑΕΛ, η οποία και προβάλει ως το Νο1 φαβορί για υποβιβασμό. Την ίδια στιγμή και «εσωτερικά» των «βυσσινί» φαίνεται πως υπάρχουν «τριγμοί» και μετά τον Μπεν Χατίρα που βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου, κάτι ανάλογο είναι πιθανό να συμβεί και με τον Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς.
Ο Σέρβος χαφ είναι από τους πιο «παλιούς» παίκτες της ομάδας (αγωνίζεται εκεί από τον Γενάρη του 2018), φέτος έχει αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος και έχει συμβόλαιο για ακόμη μία σεζόν, όμως οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως ενδέχεται να αποτελέσει πρόωρα παρελθόν από τον κάμπο και να μην αγωνιστεί στα τελευταία 2 ματς της σεζόν (με Βόλο, Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα