Βάτερμαν, 6 επεμβάσεις «μισή» κατηγορία (vids)

Βάτερμαν, 6 επεμβάσεις «μισή» κατηγορία (vids)

Gazzetta team
Βάτερμαν, 6 επεμβάσεις «μισή» κατηγορία (vids)

bet365

Ο Ολλανδός γκολκίπερ του ΟΦΗ ήταν καθοριστικός στα ματς με Απόλλωνα, Ατρόμητο, ΑΕΛ και οι Κρητικοί ορίζουν πλέον την τύχη τους στη «μάχη» της παραμονής
Αλμα παραμονής έκανε την περασμένη εβδομάδα ο ΟΦΗ, καθώς το 1-0 που κέρδισε στο Αλκαζάρ τον έφερε σε θέση ισχύος αναφορικά με τη «μάχη» της σωτηρίας.
Πλέον για τους Κρητικούς αρκεί να κερδίσουν στο φινάλε της σεζόν τον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ» ώστε να αποφύγουν και τα μπαράζ, όμως βέβαια η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή, με μόλις 2 αγώνες να απομένουν. Η ουσία όμως είναι πως ορίζουν την τύχη τους και ο Μπόι Βάτερμαν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.
Ο Ολλανδός γκολκίπερ κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στα play out και κυρίως στα 3 τελευταία ματς ήταν κομβικός. Σε αυτά η ομάδα μάζεψε 5 βαθμούς, δέχθηκε μόλις 1 γκολ και τόσο στο 0-0 της Ριζούπολης και το 1-0 της Λάρισας, όσο και ενδιάμεσα στο 1-1 με τον Ατρόμητο έκανε καθοριστικές επεμβάσεις.
Κόντρα στον Απόλλωνα η ομάδα δέχθηκε πίεση, κυρίως στα πρώτα λεπτά, όμως ήταν εκείνος που...
*Στα 40 δευτερόλεπτα απέκρουσε το δυνατό συρτό σουτ του Μαρκ Φερνάντεθ μέσα από την περιοχή του.
*Στο 4' απέκρουσε σε κόρνερ την «σκαστή-καρφωτή» κεφαλιά του Λισγάρα σε στατική μπάλα.
*Στο 54' έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε νέο σουτ του Μαρκ Φερνάντεθ ξανά μέσα στο «κουτί» του.
Στο 1-1 Ατρόμητο και με το σκορ στο 0-0...
*Απέκρουσε στο 16' εντυπωσιακά σε κόρνερ την κοντινή προβολή του Γιακουμάκη.
*Στην εκτέλεσή του είπε «όχι» στον Γκαλβάο που πήρε την κεφαλιά και με τις δύο επεμβάσεις του δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ.
Μέχρι που φτάσαμε στη νίκη του κάμπου, όπου...
*Στο 41' πετάχτηκε στο αριστερό του «παράθυρο» και απέκρουσε εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ακούνια. Ετσι απέτρεψε από τους «βυσσινί» να ισοφαρίσουν και μάλιστα σε ένα κομβικό χρονικό σημείο, λίγο πριν την ανάπαυλα.
Οι παραπάνω 6 φάσεις λογίζονται ως τα χάι λάιτς του 37χρονου πορτιέρε στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις, κράτησε «όρθιο» τον ΟΦΗ σε κρίσιμες στιγμές στα play ouyt και οι αντίστοιχες επεμβάσεις του δύναται να χαρακτηριστούν ως «χρυσάφι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα